Informatie COVID-19: Wij zijn weer geopend, maar hanteren aangepaste maatregelen
+32 (0)3 775 86 23
OZZO Sushi & Oriental
Heerlijke sharing gerechten, gerechten met een orientaalse toets, en verrassende cocktails in een unieke omgeving.
De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist: restaurants openen opnieuw de deuren vanaf 8 juni! Ook onze OZZO mag u opnieuw verwelkomen, wegens de beperkte ruimte hebben we beslist om OZZO om te toveren tot een cocktailbar. Hier kan u voor of na uw diner genieten van een heerlijk drankje! Uiteraard hebben we voor een oplossing gezorgd en wordt onze Zaal Tokyo samen met het prachtige terras omgetoverd tot een tijdelijke Sushi & Oriental Restaurant.”
sushi

Welkom bij OZZO Sushi & Oriental!

Welkom in de wereld van OZZO Sushi & Oriental, het Gault & Millau gerenomeerde restaurant van Van der Valk Hotel Beveren. Opgestart in 2013 en uitgegroeid tot een verfijnd restaurant met op en top verse sushi in combinatie met heerlijke oriëntaalse gerechten. Beleef een culinaire reis door Azië en ontdek al het lekkers dat onze OZZO te bieden heeft.
Menukaart
OZZO Sushi & Oriental Take Away
OZZO Giftcard
Een giftcard van OZZO is een ideaal passend cadeau voor elke gelegenheid. Wie doe je immers geen plezier met een heerlijke culinaire ervaring in een uniek kader? Ook onze spectaculaire sushi-workshop kan je cadeau geven wanneer je eens écht verrassend uit de hoek wilt komen.