Informatie COVID-19: Vanaf 8 mei terras opnieuw open, take away en delivery blijft mogelijk
+32 (0)3 775 86 23
OZZO Sushi & Oriental
Heerlijke sharing gerechten, gerechten met een orientaalse toets, en verrassende cocktails in een unieke omgeving.
Vanaf zaterdag 8 mei mag ons terrasgedeelte opnieuw open en ontvangen we jou graag! Bezoekers van het OZZO restaurant zullen met plezier worden verwelkomd op ons Nest terras waar ook het OZZO menu steeds te bestellen is. Reserveer snel jouw tafeltje en verzeker jezelf van een plaatsje op ons gezellig terras. Ook ons take away & delivery aanbod kan je nog steeds bestellen!
sushi

Welkom bij OZZO Sushi & Oriental!

Welkom in de wereld van OZZO Sushi & Oriental, het Gault & Millau gerenomeerde restaurant van Van der Valk Hotel Beveren. Opgestart in 2013 en uitgegroeid tot een verfijnd restaurant met op en top verse sushi in combinatie met heerlijke oriëntaalse gerechten. Beleef een culinaire reis door Azië en ontdek al het lekkers dat onze OZZO te bieden heeft.
Menukaart
OZZO Sushi & Oriental Take Away
OZZO Giftcard
Een giftcard van OZZO is een ideaal passend cadeau voor elke gelegenheid. Wie doe je immers geen plezier met een heerlijke culinaire ervaring in een uniek kader? Ook onze spectaculaire sushi-workshop kan je cadeau geven wanneer je eens écht verrassend uit de hoek wilt komen.