Informatie COVID-19: Enkel takeaway en delivery mogelijk
+32 (0)3 775 86 23
OZZO Sushi & Oriental
Heerlijke sharing gerechten, gerechten met een orientaalse toets, en verrassende cocktails in een unieke omgeving.
Op 16 oktober besliste de Belgische regering om de Horeca opnieuw te sluiten gedurende minstens één maand in een poging om de opmars van het COVID-19 virus in te dijken. Onze koksvesten hangen echter niet helemaal aan de haak. Geniet van alles dat ons restaurant te bieden heeft via onze Take-Away & Delivery Traiteurservice. We kijken er naar uit jullie binnenkort terug hartelijk te mogen ontvangen.
sushi

Welkom bij OZZO Sushi & Oriental!

Welkom in de wereld van OZZO Sushi & Oriental, het Gault & Millau gerenomeerde restaurant van Van der Valk Hotel Beveren. Opgestart in 2013 en uitgegroeid tot een verfijnd restaurant met op en top verse sushi in combinatie met heerlijke oriëntaalse gerechten. Beleef een culinaire reis door Azië en ontdek al het lekkers dat onze OZZO te bieden heeft.
Menukaart
OZZO Sushi & Oriental Take Away
OZZO Giftcard
Een giftcard van OZZO is een ideaal passend cadeau voor elke gelegenheid. Wie doe je immers geen plezier met een heerlijke culinaire ervaring in een uniek kader? Ook onze spectaculaire sushi-workshop kan je cadeau geven wanneer je eens écht verrassend uit de hoek wilt komen.